Nőttek a Porsche Hungária eladásai 2017ben
Nőttek a Porsche Hungária eladásai 2017ben from racingline.hu

2016-ban, 2016. október 12-én a Mérleg Porsche Hungária játék zajlott le a Budapesti Nemzetközi Autókiállításon Magyarországon. A középpontban az álomautó, a Porsche Carrera 4S állt, amelyet az összes résztvevőnek el kellett köteleznie magát, hogy megnyerje. Az összes résztvevő megkapta az esélyt, hogy megnyerje az autót, amely akkor értékesítette a Hungária garázsokat. Ezen a napon a Hungária számos játékost kínált, beleértve a Hungária közlekedési minisztériumát, a Hungária elektronikai játékgyártókat, a Hungária autógyártókat, a Hungária autószalonokat és még sok mást.

A Mérleg Porsche Hungária játék: A játék részletei

A játék lényege az volt, hogy minden résztvevőnek egy egyszerű, de izgalmas feladatot kellett teljesítenie. Az első lépés az volt, hogy az összes résztvevőnek regisztrálnia kellett a játék weboldalára és meg kellett adnia a szükséges adatait. Ezután meg kellett oldania egy rövid kvízt, amelynek során el kellett döntenie, hogy melyik autónak van a legjobb teljesítménye. A játékosoknak meg kellett adniuk az autó nevét, a teljesítményt és az autó árát. A játékosok akkor kaptak pontot, ha az adatok helyesek voltak. A játék végén az összes pontot összevetették, és az autó árának megfelelően döntötték el, hogy melyik autó nyert. A játék végén a nyertes kapott egy ingyenes Porsche Carrera 4S-t.

A Mérleg Porsche Hungária játék: A játék eredményei

A játék végén a nyertes egy Porsche Carrera 4S-t kapott, amelyet az összes résztvevő megkapott. Az autó teljesítménye 4,8 liter motorral ellátott, 420 lóerős, amelyekkel 7,1 másodpercig tart a 0-100 km / h-as gyorsulás. Az autó szintén rendelkezik néhány további lehetőséggel, beleértve az elektromos sebességváltót, a dupla kipufogórendszert és a többfunkciós kormánykeréket. A nyertes az autót a Hungária garázsokban regisztrálta, amelyek a Hungária Autószalonok számos lehetőségét kínálják.

A Mérleg Porsche Hungária játék: A játék nyereményei

A játék nyereményeként, a nyertesnek ingyenes belépést kellett kapnia a Hungária garázsokba, amelyek a Hungária autószalonok számos lehetőségét kínálták. A nyerteseknek meg kellett vásárolniuk egy különleges csomagot, amely a garázsok belépési és szolgáltatási díját tartalmazta. A csomag lehetővé tette a nyertesek számára, hogy a Hungária garázsokban szerezzenek szolgáltatásokat, mint például autómosás, javítások és más autószolgáltatások. Az autószalonokban a nyertesek számos extra szolgáltatást is igénybe vehettek, beleértve az autómosást, a javításokat, a biztonsági ellenőrzést és még sok mást.

A Mérleg Porsche Hungária játék: A játék nyertesei

A játék nyertesei között több száz résztvevő volt, akik mindannyian megkapták az autót. A nyertesek között szerepeltek a Hungária közlekedési minisztériumának és a Hungária elektronikai játékgyártóinak képviselői, valamint a Hungária autógyártóinak és a Hungária autószalonoknak képviselői. A nyeremény ezen kívül számos különleges díjat is tartalmazott, beleértve a szakemberek által végzett szervizeket, autómosásokat és más autószolgáltatásokat. Az autószalonokban az összes nyertes számos különleges díjat és ajándékot is kapott, amelyek között szerepeltek a speciális autómosási csomagok, autószerviz csomagok és más különleges ajándékok.

A Mérleg Porsche Hungária játék: A játék összefoglalása

A Mérleg Porsche Hungária játék 2016-ban zajlott le a Budapesti Nemzetközi Autókiállításon Magyarországon. A játék lényege az volt, hogy minden résztvevőnek a játék weboldalán regisztrálnia kellett és meg kellett oldania egy rövid kvízt. A játék végén az összes pontot összevetették, és az autó árának megfelelően döntöttek el, hogy melyik autó nyert. A játék végén a nyertes kapott egy ingyenes Porsche Carrera 4S-t. A játék nyereményeként, a nyertesnek ingyenes belépést kellett kapnia a Hungária garázsokba, amelyek a Hungária autószalonok számos lehetőségét kínálták. A nyerteseknek meg kellett vásárolniuk egy különleges csomagot, amely a garázsok belépési és szolgáltatási díját tartalmazta. A játék nyertesei között több száz résztvevő volt, akik megkapták az autót, valamint számos különleges díjat és ajándékot is kaptak. A játék egy igazán izgalmas és nagyon különleges esemény volt Magyarországon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *