2014 Mitsubishi Outlander PHEV LT4 CarAdvice
2014 Mitsubishi Outlander PHEV LT4 CarAdvice from www.caradvice.com.au

Azautomobiliparban a Mitsubishi az egyik legnagyobb és legismertebb neveként ismert. 2014-ben a Mitsubishi kiadta az Outlander PHEV-t, ami egy különleges és egyedülálló jármű volt, amelynek magas fogyasztása volt. A PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) az elektromos áramot használja egy kombinált benzin és elektromos motort tartalmazó járműhöz. Ez egyike az első járműveknek, amelyek a hibrid meghajtású technológia segítségével kínálták az ultranyugodt fogyasztást. A 2014-es Outlander PHEV-nek számos előnye volt, és kétféle kivitelében is elérhető volt.

Az Outlander PHEV Főbb Jellemzői

A 2014-es Outlander PHEV nagy teljesítményű, kétféle motorral rendelkezik a nagyobb hatékonyság érdekében. Az első motor egy 2,0 literes benzinmotor, amely 130 lóerős teljesítményt képes leküzdeni. A második motor egy elektromos motor, amely 94 lóerős teljesítményt képes leküzdeni. Ezenkívül a PHEV egy 14,8 kWh-s lítium-ion akkumulátort is tartalmaz. Ez az akkumulátor táplálja a járművek elektromos rendszereit és közvetlenül a villanymotorokat. A PHEV kombinált teljesítménye 124 lóerő, ami egy tekintélyes teljesítmény. Az Outlander PHEV rendelkezik egy úgynevezett Twin Motor 4WD rendszerrel is, amely megkönnyíti a jármű irányítását terepen és városi úton egyaránt.

A 2014-es Outlander PHEV Fogyasztása

A 2014-es Outlander PHEV fogyasztása kiemelkedőnek számít a többi hibrid járműhöz képest. A PHEV egységes fogyasztása 2,6 liter / 100 km, ami nagyon kedvező az autózás szempontjából. Ez a fogyasztás nagymértékben csökkenti a benzin költségeket, amelyeket a jármű fenntartásával jár. A PHEV-nek köszönhetően a járművezetők több szabadidőt tölthetnek autózással, mivel az autó alacsony fogyasztása miatt kevesebb benzint kell tankolnia.

A 2014-es Outlander PHEV Kényelme

A 2014-es Outlander PHEV nagy kényelemmel rendelkezik a járművezetők számára. A járműben a komfortérzetet a kényelmes ülések és a magas szintű szórakoztató rendszer javítja. Az autóban található egy 6,1 hüvelykes kijelző, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy kényelmesen figyeljék a járművük különböző funkcióit. Az autóban található egy további 7,0 hüvelykes kijelző is, amely segít a járművezetőknek megtalálni a legrövidebb útvonalakat és megtudni az aktuális útvonalak közlekedési helyzetét. Az autóban található egy vezetési módválasztó is, amely lehetővé teszi a járművezetők számára a fogyasztás csökkentését.

2014-es Outlander PHEV Ára

A 2014-es Outlander PHEV-et kétféle kivitelben lehet megvásárolni. Az alapmodell ára nettó 25,990 GBP, míg a teljes képességű modell ára nettó 30,890 GBP. Ennek az autónak az ára egy kicsit magasabb, mint más hibrideké, de megéri megvenni, mivel nagyon kedvező fogyasztást és kényelmet kínál. A jármű támogatottaként bizonyos államokban kedvezményes áron lehet megvásárolni. Az államok által biztosított kedvezményekkel a PHEV végleges ára még alacsonyabbra csökkenthető.

A 2014-es Outlander PHEV Általános Véleménye

Az Outlander PHEV egy nagyon kedvező jármű, amelyet számos járművezető és autóversenyző dicsér. Az autó magas fogyasztásának és kényelmének köszönhetően több járművezető szeretné ezt az autót vezetni. A jármű sok autóversenyző számára is ideális, mivel a jármű nagy teljesítménye és kényelme kiváló lehetőséget kínál a versenyzők számára. A 2014-es Outlander PHEV egy olyan jármű, amelyet meg kell vásárolni, mivel kiváló teljesítményt és kényelmet kínál, amelynek köszönhetően a járművezetők sok szabadidőt tölthetnek autózással.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *