2008 Mitsubishi Outlander specs, Engine size 2400cm3, Fuel type
2008 Mitsubishi Outlander specs, Engine size 2400cm3, Fuel type from www.cars-directory.net

Az Általános Megjelenés

A 2008-as Mitsubishi Outlander egy közepes méretű SUV, amelyet a japán autógyártó, a Mitsubishi Motors gyártott. Külsőleg a modell az alapvető sziluettet követi, és egy közepesen méretes autó, amelyet közepesen méretes teleszkópok és sportos sárvédők jellemeznek. Az autó kék színben érhető el, ami egy kicsit ritkább, mint az átlagos színek, és ez teszi a modellt különlegesebbé. Az autó előre szélesebb, mint a hátulja, és egy konzervatív kialakítású hűtőrács is jellemzi. Az autó hátsó részét a hátsó lámpák és csomagtér kialakítása jellemzi. Az autó különböző méretű felnikkel is rendelhető. Az Outlander könnyű karosszériával van kialakítva, ami alacsonyabb fogyasztást biztosít. Az autó további színekben is elérhető, amelyek közé tartozik a fehér, a szürke, a bordó és a fekete.

A Beltér

A 2008-as Mitsubishi Outlander kék színben érhető el. A beltér kialakítása közepesen kényelmes, és közepesen modern, amelyet a közepes méretű kijelzők és a műszerfal kialakítása jellemzi. Az autó ülései kényelmesek, és többféle anyagból készülnek, amelyek közé tartozik a bőr, a szövet és a műbőr is. Az autó belső terében számos funkció található, amelyek közé tartozik a klímaberendezés, a rádió, a CD-lejátszó, a távirányítós központi zár és az üléshuzatok is. Az autó továbbá néhány különleges funkcióval is rendelkezik, amelyek közé tartozik a hangerősítő, a szélvédők és az elektromos ablakok is. Az Outlanderben a legtöbb esetben kétfős ülések találhatók, de néhány modellben hatfős ülések is elérhetők.

Az Autó Tulajdonságai

A 2008-as Mitsubishi Outlander kék színben érhető el. Az autó kétfős motorral rendelkezik, amelyek közé tartozik az egyliteres, négyhengeres benzines és a kétliteres, négyhengeres dízelmotor is. Az egyliteres benzines motor 167 lóerőt ad le, míg a kétliteres dízelmotor átlagosan 148 lóerőt ad le. Az autó mindkét motorja elég jó teljesítményt nyújt, és biztosítja a jó vezetési élményt. Az autó fogyasztása közepesen alacsony, és a benzines motor átlagosan 8,1 liter/100 km-re, míg a dízelmotor átlagosan 5,8 liter/100 km-re fogyaszt. Az autó sebessége közepes, és a benzines motor átlagosan körülbelül 210 km/h-ra képes, míg a dízelmotor átlagosan körülbelül 195 km/h-ra képes.

A Teljesítmény

A 2008-as Mitsubishi Outlander kék színben érhető el. Az autó teljesítménye közepes, és az autó könnyen vezethető. Az autó kormányozása közepesen könnyű, és az autó készségei jól követik a vezető utasításait. Az autó vezetése könnyű, és jól követi a vezető utasításait. Az autó felfüggesztése közepesen kényelmes, és jól követi az útviszonyokat. Az autó rugalmassága is jó, és a kanyarokat könnyedén követi. A fékek hatékonyak, és biztosítják a biztonságos megállást. Az autó kezelhetősége közepesen jó, és könnyű vezetni, még akkor is, ha egy kicsit több tapadást igényel. Az autó stabilitása is jó, és biztosítja a biztonságos vezetést.

Az Ár és a Garancia

A 2008-as Mitsubishi Outlander kék színben érhető el. Az autó ára közepes, és a modell ára körülbelül 8-12 millió forint között változik. Az autó ára tartalmazza a szerelést, a szervizelést és a garanciát is. A garancia időtartama két év, és a Mitsubishi Motors biztosítja az autó szervizelését és javítását is. Az autó szervizelését és javítását a járművekkel foglalkozó szakemberek végzik, és a járművek szakszerűen javíthatók. Az autó javítási költségei közepesek, és a javítások a Mitsubishi Motors szervizhelyei által végezhetők.

Összegzés

A 2008-as Mitsubishi Outlander egy közepes méretű SUV, amely kék színben érhető el. Az autó külső megjelenése konzervatív, és egy közepesen méretes autó, amelyet közepesen méretes teleszkópok és sportos sárvédők jellemeznek. A beltér kialakítása közepesen kényelmes, és közepesen modern, amelyet a közepes méretű kijelzők és a műszerfal kialakítása jellemzi. Az autó kétfős motorral rendelkezik, amelyek közé tartozik az egyliteres, négyhengeres benzines és a kétliteres, négyhengeres dízelmotor is. Az autó teljesítménye közepes, és az autó könnyen vezethető. Az autó ára közepes, és a modell ára körülbelül 8-12 millió forint között változik. A garancia időtartama két év, és a Mitsubishi Motors biztosítja az autó szervizelését és javítását is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *