AUTO.RIA Продам Міцубіші Кольт 2002 бензин 1.6 хетчбек бу у Львові
AUTO.RIA Продам Міцубіші Кольт 2002 бензин 1.6 хетчбек бу у Львові from auto.ria.com

A 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés egy közepes méretű, közepes hatótávolságú, közepes teljesítményű autó. A kocsi alapvetően egy közép-szegény, közepes méretű kocsi, amely mindenki igényeinek megfelel. Az autó modern megjelenése és jó megjelenése biztosítja Önnek, hogy költséghatékonyan utazzon és közlekedjen.

2002 Mitsubishi Colt Vézérlés – Különleges Felszereltség

A 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés különleges felszereltséggel rendelkezik, amely közepes méretű kocsiknál elvárható. Az autóban található különleges felszerelések közé tartozik a két első üléses, első ülések, a középső állítható ülés, az elektronikus központi zár, a hátsó oldalsó ablakok, az elektronikus központi zár, a hűtőberendezés, az automata klíma és az automata légkondicionáló rendszer.

2002 Mitsubishi Colt Vézérlés – Motor és Váltó

A 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés motorja közepes teljesítményű, de kiváló teljesítményű. Az autó motorja egy 1,6 literes, négyhengeres, 16 szelepes, közvetlen befecskendezésű, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses motor. Az autóban található váltó választéka egy hatfokozatú manuális váltó, amely könnyen kezelhető és megbízható.

2002 Mitsubishi Colt Vézérlés – Kényelem és Biztonság

A 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés kényelmes vezetési élményt biztosít. Az autóban található kényelmi funkciók közé tartozik az automata légkondicionáló rendszer, az automata klíma, a kényelmes ülés, a hűtőberendezés, a központi zár és még sok más. Az autó biztonságos vezetésre is megfelelő, mivel a kocsi rendelkezik az első és hátsó légzsákokkal, az ABS-sel, a stabilitási rendszerrel, a kormánymű-stabilizáló rendszerrel és a sávtartó rendszerrel.

2002 Mitsubishi Colt Vézérlés – Ár

A 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés ára kedvező, mivel egy közepes méretű közepes teljesítményű autóról beszélünk. Az autó ára kb. 3-4 millió forint körül mozog, amely egy közepesen költséges autó. Az autó sok hasznot hozhat Önnek, ha közepes méretű, közepes hatótávolságú autóra van szüksége.

2002 Mitsubishi Colt Vézérlés – Összegzés

A 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés egy közepes méretű, közepes hatótávolságú, közepes teljesítményű autó, amely mindenki igényeinek megfelel. Az autó kényelmes vezetési élményt nyújt, miközben magas biztonsági szintet biztosít a vezetőnek. Az autó modern megjelenése és költséghatékony használata a legtöbb embernek nagy segítséget nyújt. Az autó ára közepes, ami Önnek is megfizethető lehet. Ezért fontos, hogy érdemes megfontolnia a 2002 Mitsubishi Colt Vézérlés megvásárlását, ha közepes méretű, közepes hatótávolságú autóra van szüksége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *